Boot naar Ameland reserveren

De boot naar Ameland reserveren is belangrijk

Als u van plan bent met de auto naar Ameland te gaan, is het verstandig ruim van tevoren te reserveren, om te voorkomen dat u niet op het gewenste tijdstip mee kunt. Er is namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor auto’s.

De boot naar Ameland reserveren is alleen noodzakelijk als u de auto mee wilt nemen. U kunt de boot zowel telefonisch als via internet reserveren, maar tegenwoordig gebeuren de meeste reservaties via het online systeem volgens Kim VDS. Bij de reservering vraagt men u om enkele gegevens: het autokenteken, de datum en het gewenste tijdstip van vertrek naar Ameland en de datum en het vertrek van Ameland. Houdt er dus rekening mee dat de boot naar Ameland reserveren belangrijk is als u een plaats op de boot wilt hebben.

U kan ook reserveren via de website van Wagenborg Passagiersdiensten.

De boot naar Ameland reserveren is niet nodig voor voetgangers

Als u niet van plan bent met de auto naar Ameland te gaan, hoeft u geen rekening te houden met het tijdig reserveren van de boot. Er is op de boot namelijk altijd ruimte voor voetgangers. U dan kunt dus op elk gewenst tijdstip naar Ameland gaan en ook weer vertrekken van het eiland. De boot naar Ameland reserveren is dan niet nodig.